Trajecten

Onze trajecten op maat
Maak een afspraakAanbod

De kracht van de herhaling

Waarom wij trajecten adviseren. Wie slechts één keer naar de sportschool gaat, kan niet verwachten een marathon te kunnen lopen. Met training is dat hetzelfde. Zonder regelmatige herhaling, gaat veel van het geleerde verloren en vallen mensen eenvoudig terug in oude patronen. Daadwerkelijke en blijvende performanceverbetering vraagt om een serie van interventies.

Om die reden stellen wij bij voorkeur een gedegen trainings- en ontwikkeltraject samen, dat alle componenten bevat om uw medewerkers te begeleiden naar nog meer succes.

Allereerst wordt samen met u een grondige analyse uitgevoerd van de gewenste en de bestaande situatie (gap analysis). Het traject bestaat vervolgens uit modules die behalve training sessies, tevens implementatieblokken, performance metingen en individuele- of groepscoaching bevatten.

Het gehele traject wordt ondersteund door 1 vaste trainer/coach, bij wie u tevens terecht kunt voor telefonische ondersteuning.

Omdat er een duidelijke samenhang en comptabiliteit bestaat tussen al onze trainingen, verzekert u zich van consistentie in het ontwikkeltraject van uw medewerker.

Tests & assessments

Om een goed evenwicht te verkrijgen tussen inspanning en resultaat, kan Improvement Profs voor de analyse van de uitgangssituatie, desgewenst gebruik maken van tests en assessments. Op deze wijze wordt in kaart gebracht wat het vertrekpunt is. Met behulp van tussentijdse metingen en een eindmeting, is vervolgens eenvoudig de performance verbetering vast te stellen.

Afhankelijk van hetgeen getest en gemeten dient te worden, kan een keuze worden gemaakt uit verschillende methodieken, waaronder de leiderschaps- en werkstijlen van Quin, TMA® competentiemodel, MBTI, Persoonlijke Profiel Analyses (PPA) en Systeem-Taak Analyses (STA), loopbaanwaarden, competentietests en persoonlijkheids- en gedragstests.

Uitstekende ervaringen hebben wij met de OPQ32 Salestest. Deze test meet hoe de deelnemer omgaat met de grondslagen van het sales proces, hoe de deelnemer scoort op noodzakelijke sales competenties en wat de intrinsieke motivatoren zijn van de deelnemer.

Ja, ik meld me aan!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig als eerste nieuws over trainingen, blogs, tips en nog veel meer

dit veld niet invullen s.v.p.

Contact

Telefoon

(+31) 76 572 02 87

Email

info@improvementprofs.com

Adres

Postbus 7 – 4844 ZG  Terheijden-NB